Spara 10 % på biljetter till Aalborg Zoo

När du bokar via Feriepartner får du rabatt på inträdet till de populära isbjörnarna, de sällsynta afrikanska elefanterna och de spännande orangutangerna
Vart vill du åka?
Sök efter stuga
Bornholm Nordjylland Limfjorden Västjylland Mellersta Jylland Östjylland Sydöstra Jylland Fyn med öar Nordsjälland Sydvästra Själland Møn-Stevns Lolland-Falster
Sydsverige Midtsverige
AUGUSTI 2018
Ti On To Fr
31 30
31
01
02
03
04
05
32 06
07
08
09
10
11
12
33 13
14
15
16
17
18
19
34 20
21
22
23
24
25
26
35 27
28
29
30
31
01
02
36 03
04
05
06
07
08
09

2. Välj tidsperiod

1 VECKA
2 VECKOR
3 VECKOR
3 Dagar
4 Dagar
Se fler
2 Dagar
3 Dagar
4 Dagar
5 Dagar
6 Dagar
1 VECKA
8 Dagar
9 Dagar
10 Dagar
11 Dagar
12 Dagar
13 Dagar
2 VECKOR
15 Dagar
16 Dagar
17 Dagar
18 Dagar
19 Dagar
20 Dagar
3 VECKOR
22 Dagar
23 Dagar
24 Dagar
25 Dagar
26 Dagar
27 Dagar
4 VECKOR
29 Dagar
30 Dagar
31 Dagar

1. Välj gäster

Vuxna


Barn (0–11 år)


Husdjur

Kom nära djuren på Aalborg Zoo

I hjärtat av Aalborg ligger en trivsam grön oas. Ta del av mängder av spännande och exotiska djur, underbara omgivningar samt skojiga och lärorika aktiviteter som ger dig en inblick i hur djuren faktiskt lever.

Aalborg Zoo har funnits i över 80 år. Här hittar du allt från vilda tigrar till sällsynta röda pandor – för att inte nämna de söta getkillingarna.

Det finns många avskilda rekreationsområden där du kan koppla av och smälta alla intryck från Aalborg Zoo över en picknicklunch eller en rykande het kopp kaffe, samtidigt som du njuter av parkens sprudlande färger.

Djur från världens alla hörn

Med över 140 olika djurarter kan du enkelt tillbringa en hel dag inne på detta vackra zoo på Nordjylland.

Vinka till de nyfikna orangutangerna, hälsa på de busiga schimpanserna och låt dig imponeras av de majestätiska isbjörnarna.

Besök Afrika-byn där de enda afrikanska elefanterna i hela Danmark strövar omkring bland andra djur från den stora kontinenten i en autentisk afrikansk omgivning. Här kan du även delta i spännande aktiviteter som matlagning och dans.

Eller varför inte hälsa på de tillgivna getterna, skåda de långnackade girafferna eller njuta av regnskogsmiljön bland papegojorna, leguanerna och tapirerna i tropikernas hus?

Rovdjurens hägn

Den nya rovdjurshägnen ger möjlighet att komma riktigt nära de vackra Sumatra-tigrarna och asiatiska lejonen som här strövar omkring på ett gigantiskt område.

Gångbron över anläggningen ger en fantastisk vy över det praktfulla området där tigrarna och lejonen kan leva som i sitt naturliga habitat i en omgivning som liknar deras ursprungsmiljö.

Promenera under och ovan jord och skåda dessa mäktiga kattdjur ur olika vinklar. Se tigrarna ur ett fågelperspektiv från tornen som blickar ut över området, titta ett lejon rakt i ögonen från de underjordiska gångarna eller följ de slingrande djungelstigarna kring anläggningen och upptäck djuren som lever där.

En annan spännande aktivitet är att se på när djurskötarna flera gånger i veckan gör i ordning köttet och matar de stora djuren.

Berättelser och framträdanden

På Safari-scenen i parken kan du höra på när djurskötarna berättar alla tänkbara historier om djuren. Oftast har de förstärkning i form av hästar, grisar och hönor som bidrar med alldeles egna uppvisningar.

Och Safari-Simon gör så gott han kan med att förtälja sina djungeläventyr samtidigt som han försöker hålla pli på papegojan Sonny och orangutangen Pengo.

Vill du veta mer?

Besök Aalborg Zoos webbplats där du kan ta reda på om Aalborg Zoo har just de djur som du vill se. Du kan även följa med i vardagen hos isbjörnarna, tigrarna, lejonen och vildhundarna via webbkameror som sänder direkt dygnet runt.

Eller hämta appen där du enkelt kan överblicka parken, se utfodringstider och hålla dig underrättad om olika evenemang varje dag.

Så här får du rabatt

Rabatten gäller enbart om du hyr ett fritidshus via ett lokalt Feriepartner-ombud som erbjuder rabatter. Du hittar en lista över ombud på den här sidan.

Rabatterade biljetter kan köpas på två olika sätt – antingen via ”Min Feriepartner” när du bokar ditt fritidshus eller genom att köpa biljetterna från ombudet vid ankomst.

Stäng