Spara 10 % på biljetter till Fårup Sommerland

Bo i ett fritidshem från Feriepartner och spara pengar på biljetter till Fårup Sommerland
Sök efter stuga
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstånd till strand/kust i meter
  • Swimmingpool
  • Bubbelpool

Sovrum

Badrum

Sök på hus-ID./ Adresse

Fartfyllt och skoj för hela familjen!

Nära stranden i Blokhus och Lökken men ändå gömd inne skogen hittar man nöjesparken Fårup Sommarland.

Fårup är en av Danmarks största turistattraktioner med massor av galna, roliga och vanvettigt våta aktiviteter för hela familjen.

Allt från galna vattenrutschbanor och barntivoli till Danmarks största och blötaste vattenland. Det finns fler än 60 attraktioner – och när entrén väl är betald är alla nöjen och Aquaparken gratis.

Fart, skoj och mys för både stora och små

Skogen bjuder på upplevelser för hela familjen. De yngsta kan t.ex. ta en tur i ”Den röda baronen” där de små piloterna själva styr flygplanen.

En annan av barnens favoriter i Fårup är Ekorrtornet där man lyfts upp till trädkronorna och med fritt fall susar ner mot jorden.

För de större och mer fartglada finns berg-och-dalbanor som tar andan ur de flesta och bjuder på massor av fart och fläkt hela vägen. Berg-och-dalbanan Orkanen går – som den enda i Norden – både över och UNDER vattnet!

Här kan man också prova på Danmarks galnaste acceleration i berg-och-dalbanan Lynet, som skjuter iväg som ett skott och går från 0 till 80 km/h på bara två sekunder.

faarupsommerland.png

Eller kanske en tur i Falken, Danmarks snabbaste berg- och dalbana i trä eller Virvelvinden där man kastas upp och ned från 19 meters höjd samtidigt som man roterar?

Fårup är mycket mer än roliga berg-och-dalbanor. Man kan också roa sig med t.ex. hoppkuddar, många olika trampoliner, hästridning, kanotturer, skytte, klätterställningar eller en stund på den stora lekplatsen.

Och så bjuder Fårup framför allt på trivsel och äkta skogsstämning!

Nyhet 2020 – Saven

Lysande utsikter för 2020! Här kommer Fårups bästa nyhet hittills: Vi kommer att få en helt ny åkattraktion för hela familjen på Fårup Sommerland!

Den nya attraktionen heter Saven och blir parkens högsta på hela 24 meter. Saven är den enda attraktionen i Danmark som kör både framåt och bakåt.

faarupsommerland2.jpg

Trots att den är fartfylld och kör både framåt och bakåt passar den ändå för hela familjen då den är tillåten för fartglada gäster från 95 cm.

Danmarks största vattenland

I Fårup hittar man också Danmarks största uppvärmda Aquapark – vattnet i Böljebassängen är uppvärmt till 27 grader.

I Aquaparken kan hela familjen susa fram på Surfhill, plaska i de vilda vågorna i Böljebassängen eller åka tillsammans i jättebadringarna i Vattenormen.

Man kan också prova Vattenkanonen, som är världens första utomhusvattenrutschkana med fritt fall och två loopar.

När vattenplaskandet är över och håret har torkat kan man lugna sinnena i 4D-biografen, dåsa i skuggan av träden, eller trolla fram något gott att äta på det stora grilla-själv-området där Webergrillarna står redo – helt gratis.

På Fårups restauranger kan hela familjen hitta sina favoriter – både i läckra bufférestauranger och på parkens många andra matställen.

Tänker man ekologiskt så kan man prova den 100 % ekologiska restaurangen Skogens Pasta – Ekologisk restaurang.

Ridturer i naturen

Fårup har 35 islandshästar som gästerna kan prova inne i parken eller ta en skön ridtur på i naturen i skogen och terrängen omkring Fårup. Vi erbjuder olika typer av ridturer som passar för både erfarna och oerfarna ryttare. Våra små gäster har möjlighet att ta en ridtur i skogen med någon som leder hästen.

faarupsommerland4.jpg

Fårups islandshästar är lugna, pålitliga och vana vid barn så alla får en rolig upplevelse oavsett tidigare erfarenhet. Alla turer leds av en erfaren guide som är väl bekant med både hästarna och området kring Fårup. 

Upplevelser av internationell klass!

Fårup Sommerland startade 1975 och firade 40-årsjubileum under 2015. Nöjesparken besöks av ca 600 000 gäster varje år.

Fårup Sommerland har en kundnöjdhet på hela 99 procent och har under årens lopp vunnit många priser. Bland annat har parken utsetts till topp 3 bland Europas bästa nöjesparker fyra år i rad (Kirmes, 2015, 2016, 2017 och 2018), till topp 3 i världen för bästa service (IAAPA, 2015) och till Nordens bästa sommarland, senast 2018.

faarupsommerland5

Vilken attraktion vill du besöka med rabatt?

Här ser du de häftigaste attraktionerna där du har möjlighet att få rabatt när du köper dina biljetter genom Feriepartner.

Köp dina biljetter hos Feriepartner och hoppa över kön vid ingången.

Stäng