Spara 10 % på biljetter till Feriepark Jesperhus

Hyr en stuga via Feriepartner och låt dig hänföras av Skandinaviens största blomsterträdgårdar, eller släpp lös barnen i nöjesparken, vattenlandet eller djurparken – allt till rabatterade priser
Hitta stuga
Sök efter stuga
Bornholm Nordjylland Limfjorden Västjylland Mellersta Jylland Östjylland Sydöstra Jylland Fyn med öar Nordsjälland Sydvästra Själland Møn-Stevns Lolland-Falster
Sydsverige Midtsverige
OKTOBER 2019
Ti On To Fr
40 30
01
02
03
04
05
06
41 07
08
09
10
11
12
13
42 14
15
16
17
18
19
20
43 21
22
23
24
25
26
27
44 28
29
30
31
01
02
03
45 04
05
06
07
08
09
10

2. Välj tidsperiod

1 VECKA
2 VECKOR
3 VECKOR
3 Dagar
4 Dagar
Se fler
2 Dagar
3 Dagar
4 Dagar
5 Dagar
6 Dagar
1 VECKA
8 Dagar
9 Dagar
10 Dagar
11 Dagar
12 Dagar
13 Dagar
2 VECKOR
3 VECKOR
4 VECKOR

1. Välj gäster

Vuxna


Barn (0–11 år)


Husdjur

Blomsterträdgård i världsklass, nöjespark och vattenland i ett

Feriepark Jesperhus grundades som ett litet motell med en trädgård strax utanför Nykøbing Mors.

Med tiden har trädgården utvecklats till en hel blomsterpark och är med sina 8 hektar nu den största av sitt slag i norra Europa.

Men Jesperhus har så mycket mer att erbjuda än bara sköna blommor. Här hittar du utmärkta åkattraktioner, exotiska djur, ett vattenland och underhållande föreställningar – alltid med barnen i åtanke.

Här väntar med andra ord ett äventyr, oavsett om du trivs bäst i naturen, gillar lek och stim, är vuxen eller barn.

Trädgårdsmästarna har fullt upp året runt

Trädgårdsmästarna har fullt upp året runt med att hålla parken i fint skick och göra den så inbjudande som möjligt.

Och det är verkligen en fröjd för ögat och balsam för själen att strosa runt bland alla färggranna, väldoftande och vackra blomsterskulpturer.

På våren kan du låta dig hänföras av 100 000 blommande tulpaner, och i juli och augusti slår en halv miljon bedårande sommarblommor och suckulenter ut i full blom. Här finns det inspiration att hämta för alla med gröna fingrar.

En förtrollande värld

Missa inte en rundtur i rosträdgården där du hittar över 100 olika sorters rosor. Fördjupa dig i Hans Christian Andersens förtrollande universum i äventyrsträdgården där karaktärer från många av författarens mest kända berättelser finns gestaltade i blomsterskulpturer.

Blomsterträdgården är en härlig upplevelse även när det inte är sommar.

Från det vackra samspelet mellan säsongernas olika färger utstrålar parken ett gyllene skimmer, och man kan nästan skönja en melankolisk glöd bland blommorna som till slut tynar bort.

Att iklädd en varm jacka ströva runt i de olika omgivningarna kan vara lika inspirerande och fridfullt som på sommaren.

Närhet till djuren

Om du blir sugen på att göra något annat efter blomsterträdgården, kan du ge dig ut på ett äventyr bland de exotiska djuren som strövar fritt i den 3 000 kvadratmeter stora djungeln.

Här får du träffa på lemurer och leguaner som ibland inte gör något annat än tar sig en tupplur i den tropiska hettan, men andra gånger springer de runt och leker för fulla muggar. Kanske vill du också vara med och leka?

JungleZoo är en stor behållning för barnen eftersom de här får känna, lyssna och lukta på djuren. Låt dem klappa på sköldpaddans skal, lyssna på babblandet mellan de färggranna papegojorna eller leka en stund med de pigga aporna.

En annan höjdpunkt är när djurskötaren Martin behöver publikens hjälp med att träna papegojorna som sitter på rad och kacklar i väntan på nästa kommando.

Lek, åkturer och vattenplask

Feriepark Jesperhus erbjuder massvis med skoj och aktiviteter för hela familjen. I leklanden är det full fart både inomhus och utomhus – barnen kan roa sig i oändlighet på kittlande rutschbanor och karuseller som aldrig upphör att snurra.

Låt barnen ha roligt på de stora studsmattorna och i hopptornen eller ta med dem på en skattjaktssegling tillsammans med piraterna i Piratlandet.

Om du besöker oss en varm sommardag, eller om du helt enkelt bara älskar att bli blöt, måste verkligen utforska vårt vattenland!

Den enorma orangefärgade bläckfisken vars armar fungerar som vattenrutschkanor väntar på att få kasta dig huvudstupa i det blå vattnet. Eller varför inte åka på en u-båtsfärd där du ställs inför vågorna i vågbassängen och måste forsa nedför vattenrutschkanorna?

Djärv nog för ännu mer?

Får din familj aldrig nog av nya aktiviteter? Som tur är finns det ännu mer skoj att hitta på i barnvänliga Feriepark Jesperhus.

Bli en del av filmen som visas inne på 4D-biografen och där du aldrig vet om du kan känna dig säker – när som helst kan nämligen en storm blåsa upp så att ditt säte börjar gunga åt alla håll och kanter och filmkaraktärerna hoppar ut från bioduken.

Det finns även minigolf och ponnyridning samt möjligheten att gå på föreställning med djungeldjuren Hugo och Rita Räv. Familjens yngsta medlemmar kan vara med i tävlingar och sångstunder.

Så här får du rabatt

Rabatten gäller enbart om du hyr ett fritidshus via ett lokalt Feriepartner-ombud som erbjuder rabatter. Du hittar en lista över ombud på den här sidan.

Rabatterade biljetter kan köpas på två olika sätt – antingen via ”Min Feriepartner” när du bokar ditt fritidshus eller genom att köpa biljetterna från ombudet vid ankomst.

Stäng