I trygga händer

Hos Feriepartner kan du hyra mysiga stugor i hela Danmark – och göra det på ett tryggt sätt. Vi är nämligen Danmarks största kedja av oberoende semesterhuskontor och hos oss får du bra priser och högsta möjliga säkerhet.

Lokala Feriepartner-kontor

De lokala semesterhuskontoren har många års erfarenhet av att hyra ut stugor. Medarbetarna känner till stugorna i området som förmedlas och kan ge dig råd så att du hittar precis den stugan som passar dina behov.

Feriepartners mål är att du ska få:

  • Kompetent rådgivning när du ska välja stuga
  • Effektiv service – från det att du beställer din semester till den är slut
  • Snabb hjälp vid behov

Säkerhet genom Tryg

I samarbete med Tryg erbjuder Feriepartner dig en Tryghed Inklusiv-försäkring när du hyr en stuga. Försäkringen garanterar återbetalning av hyran om du blir sjuk, skadar dig eller om du blir arbetslös av anledningar som du inte själv kan kontrollera.

Tryghed Inklusiv täcker dessutom om du blir tvungen att avbryta semestern eller om du råkar förstöra någonting i stugan.

Högsta kreditvärdighet hos Bisnode

Feriepartner har tilldelats den högsta kreditvärdigheten AAA Guld tio år i rad. Något som endast 0,15 % av alla danska företag har lyckats med.

Kreditvärdigheten är ett uttryck för ett företags betalningsförmåga, och är din garanti för att du handlar med en ekonomiskt sund verksamhet.

Betyget tilldelas av Bisnode, ett av Europas främsta data- och analysföretag.

Läs mer om Feriepartners kreditvärdighet

Trygghet med semesterhusuthyrarnas branschförening

Feriepartner är medlem i Feriehusudlejernes Brancheforening (semesterhusuthyrarnas branschförening). Det är din försäkran om att du hyr stuga genom ett kontor som följer gällande regler och lagar.

Feriepartner är också anslutet till överklagandenämnden för stuguthyrning (Ankenævnet for feriehuse) som behandlar fall rörande uthyrning i Danmark.

Läs mer om semesterhusuthyrarnas branschförening

Om du inte är nöjd med din hyra av en stuga

Är du inte nöjd med din hyra av en stuga genom Feriepartner ska du först vända dig till det Feriepartner-kontor som har hyrt ut stugan. I de flesta fall hittar vi en lösning som alla parter är nöjda med.

Vid de tillfällen då det inte finns någon lösning kan du lämna ett klagomål till överklagandenämnden för uthyrning av semesterhus eller via EU:s klagomålsplattform.

Stäng