Om Feriepartner Sverige

Hyr en stuga i Sverige genom Feriepartner.

Feriepartner Sverige heter också ”Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn” och håller till i Hamburg i Tyskland. Företaget grundades 1973 efter en sommarsemester i Danmark, där den tyska familjen Kröger såg en hemmagjord skylt utmed vägen. Skylten visade vägen till en ung man i familjen Rasmussen, som hyrde ut sex sommarhus, och de två familjerna kom överens om att familjen Kröger kunde hjälpa till med uthyrningen från sitt hem i Hamburg.

Från att bara ha varit en liten verksamhet vid köksbordet växte företaget, och när Urlaubsring Dänemark grundades 1986 tog vi i Hamburg över ansvaret för bokningar och distributionen av kataloger. Ytterligare ett företag bildades och drömmen väcktes om att tillsammans med de danska hyresvärdarna bli den största uthyraren av semesterbostäder i Danmark. Som erfaren och kompetent partner till Feriepartner Danmark erbjuder vi rådgivning till våra kunder varje dag – de får både hjälp och en trevlig upplevelse när de bokar semesterhus genom Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn.

2013 tog Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn över som uthyrningsbyrå av semesterhus även i Sverige, främst i Småland. När en granne år 1990 bad om hjälp med att hyra ut sitt sommarhus, fick Eberhard Krieger idén att hjälpa andra husägare i Småland med att hyra ut sina hem. Så kom ”Småland Ferienhaus” till och med tiden har verksamheten utvidgats till att ha över 100 sommarhus i hela södra Sverige.

Hos Feriepartner Sverige känner vi alla våra sommarhus utan och innan och vi hjälper gärna husägarna, som ofta är de som möter dig vid ankomsten och vid eventuell mätaravläsning. Det är vi som hjälper de svenska husägarna att komma till rätta i Feriepartner-familjen – och vi hjälper de danska semesterhusgästerna till södra Sverige.

Trevlig semester!

Behöver du hjälp?

Stäng