Services

Som med städning kan man, om man har lust och möjlighet för det, erbjuda sina gäster olika services.

Gästens betalning för tjänster betalas till Feriepartner Sverige. Vi vidarebefordrar betalningn 100 till dig. Stugägaren betalar inga ekstra avgifter för våran service.

Vi för över pengarna till dig, så snart gästerna har rest. Allt du skal se till, är att dessa tjänster är klara, när gästen ankommer (t.ex. båt, motor, sängkläder m.m.)

Sängkläder
Om du väljer att erbjuda sängkläder består ett sängklädes-paket typiskt av : lakan, örngott, duntäcke, en stor och en liten handduk och en kökshandduk. Du kan dock också välja endast att erbjuda sängkläder.

Du bestämmer själv priset för dessa tjänster, da det också medför kostnader i förhållande till tvätt, utkörning och avhämtning. Typisk ligger priset för detta per person på ungefär 70-110 DKK.

Vissa väljer att lägga detta i ett skåp och ge tillstånd till användning efter betalning.

Om du inte är intresserad att erbjuda dina gäster sängkläder, är det självklart också ok. Då skal gästen själv ha med sig sängkläder och handdukar. Du skal endast se till at det finns täcken och kuddar i stugan.

Båt eller andra ekstratjänster
Sverige är som bekannt landet med dom många små och stora sjöar och fina fiskemöjligheter. Därför är det många, som förknippar en resa till Sverige med möjligheten att fiska och därför söker en stuga, som erbjuder en båt eller ha möjlighet för båtuthyrning antingen vid stugen eller i närheten.

Ofta är erbjudandet om lån av båt inkluderat i priset. Därför är det typisk endast om gästerna vill hyra en motor att en avgift krävs.

Du kan som stugägare själv välja om ekstra tjänster skal kunn tillköpas eller vara inkluderat i hyran.

T.ex. hyra av båt/kanot/paddleboard, hyra av motor, ved till spisen osv.

Behöver du hjälp?

Stäng