Husbåtar i Hvide Sande

Bo på Ringkøbing Fjord och vaggas till sömns – det är en ren lisa för varje själ
Sök efter stuga
Välj ankomst- och avresedag
Filtrering
Avstånd till strand/kust i meter
  • Swimmingpool
  • Bubbelpool

Sovrum

Badrum

Sök på hus-ID./ Adresse

Ta semester på en husbåt i Hvide Sande

En semester på en husbåt är rena lyxen och en annorlunda upplevelse för hela familjen. Du kan njuta av den sköna utsikten över vattnet och den stämningsfyllda hamnmiljön från alla rum och altaner.

Husbåtarna är byggda på en slags timmerflotte, eller rättare sagt på en flytande grund. De saknar motor och ligger fast förankrade vid kajen.

En husbåt innehåller samma bekvämligheter som en modern stuga. På en husbåt är du en del av havsmiljön i och omkring hamnen, och om du är fritidsfiskare finns det naturligtvis inga bättre möjligheter att komma snabbt till vattnet än när du bor direkt på det.

Husbåtar i Tyskerhavnen

I Hvide Sande ligger de flesta husbåtarna i Tyskerhavnen ut mot Ringkøbing Fjord. Tyskerhavnen, tyskhamnen, grundades 1912 då man behövde skeppa material till slussbygget vid Hvide Sande.

Idag är hamnen verksamhetscentrum för fjordfisket och är en fantastisk blandning av fiskehamn och marina. Hamnen är mycket charmig, autentisk och trevlig. Du har möjlighet att följa de lokala fiskarna som kommer in med dagens fångst från Ringkøbing Fjord, och se dem rensa fisken vid sina små jollar. Här pratar fiskarna om vad som händer i världen samtidigt som de tar sig en öl och spanar ut över vattnet.

Du kommer också att lägga märke till de mycket varierande och charmiga skjul som finns vid hamnen. Det är fiskarnas redskapsskjul, och några används fortfarande, även om de är en kvarleva från äldre dagar.

Från husbåtarna är det inte långt till Hvide Sandes centrum, shoppingmöjligheter, matställen och stranden vid Nordsjön.

Husbåtar i Mamrelund

I den lilla mysiga fjordhamnen Mamrelund, nära Hvide Sandes centrum, hyr Feriepartner Hvide Sande ut en trevlig husbåt.

Mamrelund är en liten marina ut mot Ringkøbing Fjord, där du kan njuta av frid och ro samtidigt som du har mycket nära till centrum och de många aktiviteterna i Hvide Sande.

Är du intresserad av andra husbåtar? Kolla då in alla Feriepartners husbåtar.

Stäng