Aktiviteter vid vattnet i Hvide Sande

Hvide Sande är en utmärkt utgångspunkt om du gärna vill vara aktiv vid vattnet. Här finns all världens möjligheter för olika idrotter som involverar vind och vatten
Sök efter stuga
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstånd till strand/kust i meter
  • Swimmingpool
  • Bubbelpool

Sovrum

Badrum

Sök på hus-ID./ Adresse

Aqua Sports Zone: Segling och perfekt plats för kitesurfing

Hvide Sande och Ringkøbing Fjord har ett unikt utbud av vattensporter och faciliteter för vattensport. Detta tack vare att du har vågor på ena sidan av byn och på den andra sidan hittar du fjordens släta vattenyta. Det är därför möjligt att surfa, segla, paddla och wakeboarda under i stort sett alla väderförhållanden och oavsett nivå.

Internationellt erkänt som idealisk plats för nybörjare

Internationellt sett har Ringkøbing Fjord i många år varit känt som ett bra nybörjarområde. Särskilt för vindsurfing. Och de unga surfarna som på 80- och 90-talen besökte Hvide Sande kommer nu tillbaka när deras egna barn ska lära sig konsten att hantera en bräda på vattnet.

Surfskola, beachvolley och avkoppling

Strax söder om Hvide Sande i Årgab hittar du West Wind Syd, där du hela sommaren kan ta nybörjarlektioner i vindsurfing och paddelsurfing. West Wind Syd har också en trevlig surfbutik, en skateramp och en beachvolleybana, som du kan använda fritt när du är i området.

Kitesurfing, vindsurfing, vattenskidor eller wakeboard

I Hvide Sandes nordligaste ände ligger Aqua Sports Zone precis vid fjorden. Aqua Sports Zone hyser både Kabelpark och West Wind Nord.

West Wind Nord har en välutrustad surfbutik, där du både kan köpa och hyra våtdräkter, brädor och segel. Dessutom kan du ta lektioner på surfskolan och kiteskolan under sommarhalvåret.

Kabelpark erbjuder vattenskidor eller wakeboard för alla – även för den som inte har testat förut – och har också förberedande kurser i kitesurfing för nybörjare. I Kabelpark hittar du också ett flytande kafé där du kan avnjuta en lokal fatöl eller en god kopp kaffe medan du vaggas till ro på första parkett med utsikt mot kabelbanan.

Det finns gratis wifi.

Gratis introduktion till vattensport med Feriepartner Hvide Sande

Har du varit i Hvide Sande har du garanterat också sett både surfare, kitesurfare och wakeboardåkare i vattnet. Kanske har du också velat prova det utan att det blivit av?

Feriepartner Hvide Sande ger dig nu tillsammans med Kabelpark en utmärkt möjlighet att tryggt och säkert få ta dig ut i vattnet:

En tvåtimmars introduktionskurs för dig som är helt och hållet nybörjare, men alltid velat känna på kraften med vattensport.

Det får du med Feriepartner och Kabelparks kostnadsfria introduktion till vattensport

Du träffar de andra i gruppen innan kabelbanan öppnas för allmänheten, och de erfarna instruktörerna hjälper dig att komma ut på vattnet. Du får en introduktion till vattenskidor och inom två timmar brukar 6 av 10 kunna åka runt hela banan.

All nödvändig utrustning ingår, så du ska bara ta med badkläder (som du har på dig under din våtdräkt) och en handduk.

Ta med familjen

Både barn (från 8 år och uppåt) och vuxna kan åka i samma grupp.

Hitta den perfekta stugan för din semester i Hvide Sande.

Stäng