Stugsemester på hösten

Njut av naturens många höstfärger

Sök efter stuga
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstånd till strand/kust i meter
  • Swimmingpool
  • Bubbelpool

Sovrum

Badrum

Sök på hus-ID./ Adresse

Höstsemestra i en stuga

En strandpromenad ger färg på kinderna

Upplev svart sol när tusentals fåglar letar efter skydd för natten under solnedgången vid stranden, eller prova en uppfriskande promenad vid Nordsjön medan höstsolen värmer kinderna. På stranden finns det möjlighet att hitta bärnsten eller fina stenar och familjens hund blir överlycklig över alla långa promenader.

Skogen i färgglad höstdräkt
I skogen får träden fantastiska färger: gult, rött och orange, och barnen kan samla kastanjer, som de kan göra fantasidjur av på kvällen i brasans sken. Om du har lust kan du plocka kantareller och annan svamp, som kan bli en sagolik svampstuvning.

Eller titta på djuren medan de samlar sina vinterförråd – i en stuga bor du nämligen mitt i naturen.

Mys framför brasan
På kvällen ska det slappnas av och mysas på höstsemestern. Du sitter med en god bok och varm choklad eller toddy, medan brasan sprakar hemtrevligt i den öppna spisen, eller så samlas hela familjen runt ett sällskapsspel.

Vinden susar i trädtopparna, men det är varmt och skönt i en stuga.

Badsemester året runt
Varför inte prova en stuga med pool under höstlovet? I ett hus med pool får barnen många timmars underhållning och de vuxna kan slappna av medan de betraktar barnens lek. Och kom ihåg: När du hyr en stuga utanför säsongen får du mycket hus för pengarna!

Det kan du göra i en stuga på hösten

När ska du på semester?

Stäng