Påsksemester i stuga

Sök efter stuga
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstånd till strand/kust i meter
  • Swimmingpool
  • Bubbelpool

Sovrum

Badrum

Sök på hus-ID./ Adresse

Njut av påsken med familjen i en stuga

När det är påsk tittar våren fram. Dagarna blir längre, vårens blommor börjar sätta en färgglad prägel på landskapet och löven spricker ut på träden.

Så varför inte använda denna vackra årstid till en stugsemester i Danmark med familj eller vänner?

Spara pengar på att hyra en stuga under påsksemestern
Under påsksemestern finns det massor av pengar att spara på hyran av en stuga. Högsäsongen har inte börjat ännu och du hittar ett stort urval stugor i alla prisklasser.

Det är som upplagt för att tillbringa en vecka tillsammans med hela familjen i ett av våra många semesterhus. Hur vore det att boka ett hus med pool? Här sparar du upp till 50 % under påsken jämfört med priserna under högsäsongen.

I allmänhet finns det massor av pengar att spara när du hyr en av våra stugor, jämfört med vad det kostar under högsäsongen. Det finns garanterat något för alla smaker och plånböcker.

Semester för två? Spara pengar
Planerar du en vistelse med en speciellt utvald person i en stuga kan du spara upp till 25 % av priset. Se möjligheterna i Feriepartners erbjudanden för semester för 2 personer.

Om du vill åka på långhelg över påsken eller i anslutning till någon av vårens många helgdagar kan du även ta en titt på något av Feriepartners minisemestererbjudanden.

När ska du på semester?

Stäng