Sommar i en stuga

Sök efter stuga
Välj ankomst- och avresedag
Filtrering
Avstånd till strand/kust i meter
  • Swimmingpool
  • Bubbelpool

Sovrum

Badrum

Sök på hus-ID./ Adresse

Sommaren och sensommaren är som gjorda för en stugsemester

Ljumma grillaftnar på altanen i stugan

Det finns inget som en sommarkväll på altanen i stugan med ett glas rosévin i handen och doften av middagen, som ligger på grillen.

I nästan alla Feriepartners stugor ingår en grill i standardutrustningen och många har även riktigt fina altaner med lä och tak, om ett stilla sommarregn skulle dra förbi.

Semester på sensommaren

Sensommaren är en av de vackraste tidpunkterna för en stugsemester i Danmark. Det finns stor chans för varmt väder och de nyskördade fälten och det gyllene ljuset ger en känsla av äkta dansk sommarstämning.

Bra badtemperatur

Om du har valt en badsemester vid havet kan det vara en fördel att ta en senare sommarsemester, eftersom vattentemperaturen är bäst vid slutet av sommaren.

Feriepartners hus med havsutsikt är perfekta för en sensommarsemester vid havet och många av husen ligger så nära stranden att du bara behöver gå några meter för att nå strandkanten.

Ta en kvällspromenad längs med stranden och se solen sjunka ner bakom horisonten i ett vackert rött ljus.

Attraktiva priser på stugor utanför högsäsongen

Om du har möjlighet att planera din semester så att den ligger utanför högsäsongen kan det verkligen löna sig. Feriepartner kan erbjuda många stugor till bra priser om du undviker de mest populära veckorna.

Slutet av augusti och början av september är den perfekta tidpunkten att resa på om du letar efter ett bra erbjudande.

När ska du på semester?

Stäng