Stugsemester på våren

Sök efter stuga
Feriepartner Danmark
Filtrering
Avstånd till strand/kust i meter
  • Swimmingpool
  • Bubbelpool

Sovrum

Badrum

Sök på hus-ID./ Adresse

Semestra på våren – fira påsk, pingst eller Kristi himmelsfärd i en stuga i Danmark

På våren infaller många helgdagar och det är som gjort för en semester i en stuga. Hur vore det med en lång weekend under pingsthelgen eller runt Kristi himmelsfärd eller varför inte en skön, lång påsksemester?

Upplev hur naturen vaknar
Samtidigt som vårsolen låter sina första strålar skina efter den långa vintern, stiger lusten att ge sig ut och njuta av den danska naturen. I ett semesterhus kan du på nära håll uppleva när naturen vaknar efter sin vintersömn. Gå en promenad i den ljusgröna skogen och plocka vintergäck och sippor som du kan smycka semesterhuset med.

Eller ta en lång vandringstur längs med stranden och låt de milda solstrålarna smeka ansiktet. Om du har riktig tur med vädret kan du slappna av på semesterhusets altan, där det är lä. Annars är det alltid varmt och gott framför den öppna spisen.

Spara pengar på semestern i stuga
När du reser utanför högsäsongen finns det alltid massor av pengar att spara. Reser ni två tillsammans har ni under flera perioder möjlighet att få upp till 25 % rabatt på er semester i stuga. Om du vill ha en förlängd weekend eller en minisemester kan du utnyttja minisemestererbjudandet.

Urval av stugor för vårsemestern
Feriepartner har ett brett urval av stugor, oavsett om du letar efter ett lyxhus med bubbelpool och pool, eller om du hellre vill ha ett litet trähus med öppen spis.

Det är superenkelt att hitta precis det hus som uppfyller dina drömmar.

När ska du på semester?

Stäng